Beach Life

Talvi on tunnetusti pitkä, kylmä ja pimeä. Välillä tekee mieli tehdä irtiotto ja paeta lunta ja pimeää jonnekin kauas, mieluiten trooppiselle rannalle. Playtech Software -peliyhtiön pelisuunnittelijoilla on todennäköisesti ollut tämä sama idea mielessään luodessaan Beach Life -slottipelin. Peli nimittäin vie pelaajansa kuumalle ja kauniille rannalle, jossa naiset ovat kauniita, miehet komeita ja hiekka on valkoista ja kuumaa.

 

Mitä ikinä pelaaja voisikaan kuvitella rannalta löytyvän, Playtech Software on todennäköisesti ujuttanut sen tähän Beach Life -slottipeliin. Pelin symbolit ovat toinen toistaan värikkäämpiä ja niiden seasta löytyy esimerkiksi useita erilaisia sulavia jäätelöitä, aarrearkku, polttavan kuuma hymyilevä aurinko sekä kolme erilaista ihmishahmoa.

Beach Life -slottipelin ihmishahmot nauttivat rantaelämän tuomasta riemusta: kaunis blondi nainen ottaa aurinkoa, komea ruskeatukkainen poika surffaa laudallaan ja sukeltaja poseeraa iloisena veden alla päästessään etsimään aarteita meren pohjasta. Pelin lukuisat bonustoiminnot takaavat sen, että Beach Life -pelistä voi kehkeytyä pelaajan elämän paras ja tuottoisin rantaloma.

 

Peli on pidetty hyvin yksinkertaisena, mikä takaa sen, että kuka tahansa pelaaja voi astua Beach Life -pelin maailmaan ja ymmärtää pelin kulun helposti ja vaivattomasti. Beach Life -peliin pääsee tutustumaan niin tietokoneella, tabletilla kuin myös kännykällä. Tämä takaa sen, ettei pelaajan tarvitse välttämättä nököttää kotona peliä pelatakseen, vaan tämä onnistuu myös liikkeellä ollessa.

 

Panokset ja voittolinjat

 

Beach Life -slottipelissä on viisi pyörivää kelaa, joiden päälle asettuu 20 erilaista voittolinjaa. Pelin asetuksia voi hallinnoida sekä peliruudun alareunassa näkyvistä napeista, kuin myös ruudun ylälaidasta ruuvimeisselin kuvasta. Jos pelaaja painaa ruuvimeisseliä, saa hän käyttöönsä esimerkiksi autoplay-toiminnon, jolloin peli pyörittää kierroksia itsestään pelaajan valitseman kierroslukumäärän verran.

 

Bet-napista pelaaja voi säädellä panoksen määrää. Pienin mahdollinen asetettava panos Beach Life -slotissa on 50 senttiä ja suurin mahdollinen sen sijaan 10 euroa. Pelin teoreettinen takaisinmaksuprosentti, eli RTP, on 93 prosenttia, mikä on kohtalaisen hyvä prosentti pelaajan eduksi. Peliin liittyy myös progressiivinen jackpot. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mitä pidempään ja paremmin pelaaja pelaa, sitä suuremmaksi jackpot kasvaa.

 

Ulkoasu ja teema

 

Beach Life -pelissä parasta antia on ehdottomasti hersyvä ja värikäs teema, johon liittyy kaikki parhaat kesäiset rantamuistot. Värikkäiden jäätelöiden, valkean hiekan ja polttavan kuuman auringon parissa on mukavaa rentoutua ja Beach Life -slotti toimii hyvänä irtiottona, oli sitten kesä tai talvi.

 

Erilaiset symbolit ovat eriarvoisia ja pelaajan kannattaakin yrittää saada mahdollisimman monta auringossa kylpevää naista, surffaavaa poikaa tai sukeltajaa pelilinjoilleen. Näiden avulla palkinnot ovat mahdollisimman korkeita.

 

Pelin äänimaailma on yksinkertainen ja rento, kuten koko muukin peli. Kun pelaaja pyörittää keloja, ilmoille kantautuu odottava musikaalinen sointu, ja kun kelat ovat pyörineet ja pelaaja nappaa itselleen voiton, kajahtaa pelistä pieni iloinen melodian pätkä.

 

Bonustoiminnot

 

Beach Life -pelistä ei pelaajan onneksi puutu bonustoimintoja. Ensinnäkin symbolit ovat hieman eriarvoisia ja pelin ihmishahmot ovat hieman arvokkaampia kuin erilaiset jäätelöt, joita pelaaja voi usein nähdä pelilinjoillaan. Pelin progressiivinen jackpot, eli jättipotti, kasvaa pelaamisen myötä suuremmaksi.

 

Suloinen hiekkalinna pitää symbolina sisällään ekstratoiminnon. Mitä useampia hiekkalinnoja pelaaja saa linjoilleen, sitä suuremmaksi palkinto muodostuu. Hiekkalinnat toimivat siis pelin scatter-symboleina ja korvaavat minkä tahansa muun symbolin. Aarrearkku-symboli sen sijaan saa aikaan bonuspelin, jossa pelaaja saa valita itselleen palkintoja. Kolmas tuottoisa ja jännittävä symboli on hymyilevä aurinko, joka korvaa muut symbolit ja toimii pelin bonussymbolina. Jos pelaaja saa yli 5 aurinkoa, voittaa hän pelin jättipotin.

 

Hyvät puolet

 

Beach Life -peli tiivistää ihanan aurinkoisen rantaelämän ja jännittävän slottipelin pelaamisen taitavasti hauskaksi kokonaisuudeksi. Beach Life -pelissä loistavia puolia ovat erilaiset bonussymbolit, iloinen ja positiivinen teema ja mukavat voitot.

 

Pelin kulku ja erilaiset toiminnot ovat helppo ymmärtää, sillä peli on rakennettu yksinkertaisella tavalla. Pelaajan ei tarvitse olla kokenut konkari voidakseen pelata Beach Life -slottia. Panokset on helppo asettaa pienestä suuremmaksi, ja jo 10 euron panoksella pelaaja voi voittaa pelin jättipotin. Peli ei siis verota pelaajan kukkaroa turhan paljoa.

 

Pelaajan kärsivällisyys palkitaan pelissä progressiivisen jättipotin kannalta. Mitä pidempään ja hartaammin pelaaja jaksaa Beach Life -slottiin paneutua, sitä parempi jättipotti on.

 

Huonot puolet

 

Beach Life -pelistä löytyy myös muutama huono puoli. Vaikka Beach Life -slotin teema onkin hauska ja positiivinen, ei se tuo mitään erikoista tai uutta slottipelien maailmaan. Kenties yksinkertaisuus ei aina olekaan hyvästä. Lisäksi peli vaatii paljon kärsivällisyyttä pelaajaltaan, sillä saadakseen mahdollisen voittopotin, pelaaja joutuu yleensä käyttämään paljon aikaa ja rahaa sen saadakseen.

 

Teoreettinen takaisinmaksuprosentti ei ole parhaasta päästä, sillä monessa muussa pelissä RTP kohoaa huomattavasti yli 93 prosentin. Myös kunnollinen taustamusiikki voisi tuoda peliin lisää puhtia, sillä väliin lankeava hiljaisuus ei välttämättä tunnu pelaajan mielestä kaikista houkuttelevimmalta. Vaikka Beach Life -pelistä löytyykin muutamia pieniä puutteita, on peli silti nautittava kokonaisuus.

 

Yhteenveto

 

Beach Life -slotti on omalla tavallaan ainutlaatuinen peli. Teema tuo kenelle tahansa pelaajalle takuulla positiivisen mielen, ja pelin värikkyys ja kauniit grafiikat tekevät vaikutuksen heti ensisilmäyksestä alkaen. Peli on helppo ymmärtää ja oppia, eikä aiempaa pelikokemusta vaadita. Panokset voi päättää helposti itselleen sopiviksi, minimipanos on vain 50 senttiä ja maksimipanos 10 euroa. Progressiivinen jättipotti kannustaa pelaajaa käyttämään hieman normaalia enemmän aikaa pelin parissa saadakseen mahdollisimman suuret voitot.

 

Peliä voi pelata lähes kaikilla laitteilla, tietokoneista kännykkään, joten pelaaja voi tutustua siihen missä tahansa ja milloin tahansa. Kokonaisuudessaan Beach Life -slotti on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kokemus. Ota siis aurinkoinen rantaloma arjen keskellä ja kokeile Beach Life -slottia!

Featured Casino
1000+ peliä Ilman rekisteröitymistä